About 

 
deborah_home_SM.jpg
 
 

   Deborah den Dulk Events

 

Ik ben Deborah den Dulk. Ik werk al jaren in de media  (TV, muziek) en heb daar mijn sporen verdiend.  Ik organiseer, bedenk en creëer, maar bovenal ben ik in staat om iets te brengen waarmee ik steeds weer mijn opdrachtgevers weet te verrassen.

Ik ben creatief, vooral doordat ik heel goed aanvoel wat werkt. Het gaat om het resultaat, het plezier, zowel in de weg er naar toe als op de dag van het evenement.

Door mijn brede grote netwerk kan ik snel schakelen en de juiste partijen bijeenbrengen. Het is dan ook fijn om blije mensen te zien op een geslaagd feest dat ik met passie heb mogen organiseren. Dat maakt dat ik voor dit heerlijke vak heb gekozen! Een blijvende herinnering voor mijn klanten en hun gasten.

Foto: Raymond van Olphen

 

       Missie, visie en doel…

 

  • Visie        Door te luisteren naar de onderliggende vraag, een evenement organiseren dat meer is dan het uitvoeren van een opdracht. Uw doelstelling realiseren en dat vraagt zowel om inlevingsvermogen als daadkracht.

         .

  • Missie     Het bereiken van een maximaal effect van elk evenement. Mijn missie is om van uw gasten, uw ambassadeurs te maken.

              

  • Doel        Het creëren van blijvende herinneringen. Ik wil ervoor zorgen dat uw gasten, klanten, collega’s weken later nog steeds met plezier en verwondering terugdenken aan uw evenement. En dat uw gasten, klanten, collega’s  dit delen  zelfs met degenen die er niet bij waren.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
BEL
 
 
Foto: Svenja Petersen

Foto: Svenja Petersen